Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Chinese bieslook

€ 1,50 (exclusief btw 9%)
Omschrijving

Je kan de zaadjes zaaien in een potje voor in de vensterbank, of gewoon in de tuin. In de tuin moet je het stukje grond waar je het gaat zaaien goed schoffelen. Je kan dan de zaadjes zaaien in groepjes van 3. Maak met je vinger een gaatje in de grond (1 cm diep) en strooi daar 3 zaadjes in. Dek het gaatje af en zaai op ongeveer 15 cm afstand van elkaar. Mochten de plantjes te groot worden voor hun gebiedje, dan kan je ze makkelijk uitgraven en een stukje verder weer planten.
Voor zaaien in potjes vul je een potje of bakje met potgrond. Zorg ervoor dat er een gat onderin het potje zit zodat het water kan weglopen. Zaai hier ook de zaadjes in groepjes van drie. Dek het gaatje weer af. Je kan ze in een pot op ongeveer 7 cm van elkaar zaaien zodat je een hele dichte bos bieslook in het potje krijgt.

De verzorging van bieslook is makkelijk. Zorg dat de plantjes genoeg water hebben door de grond licht vochtig te houden. Plaats het potje op een plek met veel licht maar niet gelijk in de volle zon. Meer hoef je niet te doen!

Ook interessant

€ 1,50
€ 1,50
€ 1,50
Facebook